Ta ett snack med själen.

Jag pratar om att sätta dig ner och lyssna, på riktigt. Hämta svaren, energin och de konkreta lösningarna inifrån. Räta ut dig. I en blandning av skratt och tårar ta dig själv på allvar. Dra ur jordaxeln ur röva, resa dig, borsta av dig och få det gjort.

Arbetet. Löftena. Omvandla drömmar till verklighet. Göra nytta. Skillnad. Avtryck. Bidra. Behålla fötterna på jorden. Se verkligheten för vad den är. Ta tjuren vid hornen. Njuta. Leva. Pulsera.

Du är här för att uträtta något. Vad det är vet bara du. Din själ. Ditt innersta som väntar på att du ska fatta. Att du ska se meningen med din vandring på jorden. Vem du är. Vem du VILL vara. Vad du går för och vad du ser så viktigt att du vill kalla det värdegrund.

Gå inte på “skiten” och lalla runt i ekorrhjulet. Eller försöka följa dom som lägger ribban oändligt för högt då dom har helt andra resurser och förutsättningar än vad du har. Ta reda på hur DU är ämnad att göra. Vad din uppgift är. Vad din grundenergi behöver för att ge dig av all sin kraft.

Om du har en utmaning i livet – ta reda på varför.

Hjärnan kan ha lärt sig att tala om för dig att du ska gå åt ett visst håll, göra på ett visst sätt, leva upp till mallar och normer, gå i andras fotspår för att du ska passa in, lyckas, må bra, fungera, hitta fram och leva ett värdigt liv. När det i själva verket kan vara så att du behöver, måste och drivs av att gå åt ett helt annat jävligt jobbigt håll för att du är du. Du behöver DIN livsväg. DINA livsmål. Utifrån DINA förutsättningar.

Nä, det är inte alltid så lätt (Enkelt) att dra ur jordaxeln ur röva och göra jobbet. Men så är det inte i det enkla du växer som mest. Det är när du får ta i, när du får gräva i dig själv, när du hittar nycklar till lås som rostat igen och bara kan öppnas av dig.

Det är då du blir magisk.

En energi att räkna med och som världen väntar på ska dyka upp.

Jobba i din omfattning. På ditt sätt. För att göra världen, den i dig och den omkring dig, till en bättre plats. Stordåd kan aldrig mätas i hur mycket vi syns och hörs. Dom mäts med själen och hjärtat.

Ibland kan den minsta lilla uppoffringen och ansträngningen betyda något oändligt stort för någon annan.

Säg mig. Hur vill du leva ditt liv?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *