Hej, det är jag som är Aryel.

Livs- och ledarskapsutvecklare med inriktning på energin i människan.

Jag hjälper människor i ledande roller att tydliggöra mål och mening i livet.

Det här är för dig som vill ha mer själ i det du gör. Som vill känna att du tar vara på den du är och det som är viktigt för dig, innerst inne. Som upplever att du har outnyttjad kapacitet, och mer att göra för att hjälpa dig själv och andra att växa som människor. Hemma och på jobbet.

Du behöver vara redo att utforska dig själv och nyfiken på både det konkret handlingskraftiga och det abstrakta.

Jag jobbar med själens tanke med livet. Din existentiella drivkraft och din grundenergi för att ge dig mer “puls” inifrån och ut.

Vad vill du fokusera på när du kommer till mig? Det som är aktuellt för dig i din utveckling, ditt ledarskap och din livssituation sätter ramen för din konsultation.

Varför ska du anlita just mig?

I mer än 20 år har jag hjälpt människor möta sig själva med ny energi och nya insikter om vem de är och vad de vill med sina liv. Jag har en en förmåga att känna in energin och “se” den röda tråden i personen framför mig, och återge det till nytta för en personlig handlingsplan.

Du ska anlita mig när mötet i första samtalet känns rätt för dig. Därför pratas vi vid innan vi bokar in dig.

Varmt välkommen att kontakta mig. 0733809925


Tufft att skapa balans själv
    

Ibland är det tufft att själv skapa inre balans i livet för att orka med det runt om. Då är det tur att Aryel finns!