Självledarskap

Att jobba med ditt självledarskap ger dig energi och fyller livet med mening

Att jobba med människans energi och självledarskap har varit min grej sen millenniumskiftet. I mötet med olika personligheter och behov har jag erfarit att balans handlar om att förankra sig i kärnan av sig själv. För att på bästa sätt kunna hantera det som händer i livet och som ingår i uppgiften att vara just människa.

För dig som jobbar med service

Du får hjälp att ta fram ännu mer av din egentliga kapacitet, ditt “hur” och “varför” som tjänar din drivkraft i ditt dagliga arbete. Att alltid, i alla led, vara en stjärna på service och bemötande, förankrat inifrån din vision och värdegrund, är det som gör dig till dig.

När ditt självledarskap drivs av din själs ledarskap

Du har kraften inom dig. Liksom visdomen, kunskapen, viljan och förmågan, din inre styrka. Min uppgift är att återge det jag ser och känner in för att hjälpa dig hitta din väg framåt. Inifrån och ut, med ditt personliga självledarskap, i det du vill, innerst inne. I det ingår även att hjälpa dig upprätta en handlingsplan. Så att du kan fullfölja det du behöver för att nå dit du vill.

Djupgående frågor och kartläggning samt en väl förankrad förmåga att intuitivt känna in din energi är mitt sätt att jobba. Du är energin i ditt liv som är din “arbetsplats”. Där fungerar du bäst genom att göra jobbet på ditt sätt.

Livet ger oss mening när vi välkomnar det, och självledarskapet tar oss dit.

Om du gillar detta så här långt och är nyfiken på att anlita mig som din personliga energiterapeut. Kontakta mig för ett första telefonsamtal. Kostnadsfritt. Därefter tar vi det vidare om det känns rätt för dig.

Välkommen att höra av dig. Maila till info@aryel.se så återkopplar jag så snart jag kan.