Retreata dig mera…

Den allmänna termen på svenska språket för Retreat är reträttretirera, och betecknar vilket tillbakadragande som helst med den allmänna innebörden att lämna innehavd plats eller position och ta sig någon annanstans.
Källa: Wikipedia


När du jobbar med människor, när du finns där för andra, när du brinner för ditt uppdrag, vill vara och göra ditt bästa, är det också viktigt att du tar hand om dig. Att du då och då, kontinuerligt, ser över din inre och yttre balans, energi och drivkraft. Att du försäkrar dig om att du jobbar MED dig själv, följer med i din egna utveckling och ger dig möjlighet att inventera, resonera, rensa, sortera, bolla och förankra dig i det som är du. Nu.

Därför har jag skapat “Retreat med Aryel”. För dig och dina likasinnade. För dig som vill hjälpa, göra skillnad, finnas där, fylla på och balansera andra. I ditt arbete, ditt livs verksamhet och ditt sätt att vara, leva och leda ditt liv.

Du behöver inte må dåligt eller vara i obalans för att ha nytta av en retreat med mig. Du behöver ha en nyfikenhet, önskan, längtan, ett behov av och viljan att serva dig som verktyget i ditt arbete. Din kropp och själ, din energi och dina visioner vävs samman för att leda dig rätt på din väg genom livet. Och uppdraget.

Om det behövs hjälper jag dig att förankra dig i din grundenergi så att din själs plan för livet fyller på din handlingskraft och förmåga att se vilka medvetna val du ska göra.

När det behövs kartlägger vi dina personliga samband mellan orsak och verkan. När du varit på retreat hos mig en gång har vi en karta som vi kan utgå från, även att den förändras med tiden, varje gång vi hörs och ses.

Helheten är a och o. Att vi identifierar vad som ger och vad som tar energi. Det kan handla om dig själv och din bakgrund, det jag kallar blockeringar i bagaget. Det kan handla om relationer, såväl privata som professionella och sociala. Det kan handla om vad du gör för din fysiska hälsa, ekonomi och var du bor, i vilket sammanhang du befinner dig. Alla delar är lika viktiga och påverkar varandra. I en retreat hos mig klarlägger vi var du behöver lägga fokus, vilken tråd du ska dra i, vad du ska prioritera för att du ska “pulsera” så härligt och livsbejakande som möjligt.

Ibland ser vi inte skogen för alla träd. Och allra svåraste kan vara att se sin situation med objektiva ögon eller lite grann från ovan. Jag hjälper dig att se. Din energi och hur du påverkas av vad. Men svaren. Svaren på de viktiga livsfrågorna – dom har du själv. Jag hjälper dig att mejsla fram dom så att du kan göra det där du innerst inne vet att du borde, vill och är ämnad att göra.

Det som är rätt för dig är rätt för ditt liv och din verksamhet.

Vad ger dig mening? Vilken är din djupaste drivkraft? Vad vill du ha gjort på denna jord innan du sluter ögonen för gott?

Ta vara på livet och tiden du har här. Du är här av en anledning. Jag är nyfiken på vad det är…. Vill du berätta?

2 comments

  1. elisabeth skriver:

    Jag jobbar för balans! Att kunna leva ett liv med goda värderingar och önskan om att få vara frisk. Att få möjligheten att umgås med min familj och känna den sinnesro som hör till. Kram

    1. Aryel skriver:

      Tack för att du berättar! Att jobba för balans är värdefullt och Sinnesro är fint att eftersträva! Vilket jobb du gör! <3 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *