Ibland behöver helt enkelt dra oss undan och ta hand om oss…


Företagare & människoarbetare

Det här är för dig som vet att du behöver ta hand om dig och din energi för att finnas där för andra i din verksamhet, ditt livsuppdrag och det du brinner för.

Privatperson

Det här är för dig som känner dig vilsen, tömd på energi, mitt i en livssituation som utmanar och som vill förstå varför, hur du kan göra för att hitta rätt och få fram mer av din inre styrka.


Varje människas tid hos mig är individuell och nyttan med den personlig. Så här sa en klient som valde att boka ett dygn för att jobba med sig själv:

”Aryel hjälpte mej bli av med massa negativt tänkande och ältande. Löste upp massa ”knutor” ända från barndomen. Jag bara kände hur det ”rann” bort och allt bara blev lättare. Jag var en helt annan människa när jag åkte hem. MÅDDE SÅ BRA och gör än. Fått ett helt annat perspektiv på livet. Och min man säger han fått en ”ny” fru. Tveka inte, det är värt allt. Varför gå och må dåligt när man kan få så bra hjälp. Det bästa som hänt mig (förutom våra barn och barnbarn förstås).”


En konsultation, 3-4 timmar

Samtal, kartläggning av hela dig, energibehandling och fika ingår. 
Kommer du långväga ifrån finns möjlighet till övernattning. 
Kostnad: 2000 kr. För företagare tillkommer moms.


1 dygn eller fler

Ett mer omfattande upplägg med flera enskilda möten där du har mig vid din sida för att rensa och sortera samt stärka dig inifrån och ut.
Kostnad: Skräddarsys.


Boka den tid du behöver

Din retreat skräddarsys och innehåller energibehandling och arbete med dig själv, i mötet med mig, egentid och pratpromenader.
Läs mer om hur jag jobbar >


Du sätter tiden och ramarna utifrån dina behov och dina förutsättningar. Vi börjar alltid med ett telefonsamtal där vi klargör att en retreat med mig är rätt för dig.

Skicka in din intresseanmälan så kontaktar jag dig.