På förfrågan

På förfrågan åker jag ut i landet och föreläser om “Min resa. – Så här långt“.

Min story tar upp två stora livskriser och vägskäl i mitt liv;
  • Ut ur skuggan, in i ljuset – hur jag blev medveten om en emotionell obalans och dess grundorsaker som gick på djupet.
  • Upplevelsen av att förlora ALLT. – en hisnande utmaning som prövade min livsfilosofi till bristningsgränsen.

Båda delarna berör begrepp som panikångest, själens tanke med livet, andlig utbrändhet, käftsmällar, ekonomisk trygghet, relationer, möten människor emellan, otrohet, skilsmässa, dysfunktionella beteenden och en djupt förankrad kärlek till livet.

Ring mig 0733-80 99 25
Maila mig info@aryel.se
för mer information och för att skicka in din förfrågan.

I arrangemanget ingår lite mer; tankar och uppgifter att ta med sig hem.

Meningen med det som sker?
– “Shit happens”.
😉

Ur ett högre och större perspektiv oroar vi människor oss alltför mycket över saker, händelser och relationer som när det väl kommer till kritan inte spelar så stor roll, egentligen.

Varje människa som är orolig, rädd, olycklig, sorgsen eller bitter och längtar efter något mer har inte hittat eller förstått sitt egentliga uppdrag, sin roll, i livet och det hon eller han är född att göra.

Under vår uppväxt glömmer vi bort vad själen har för tanke med livet. Vi förvirrar oss i det som våra förebilder matar oss med som viktigt. I det finns också faran för att överdramatisera saker och tings betydelse för den existentiella hälsan. Även om jag idag förstår att alla våra delar som relationer, ekonomi, jobb, bostad, socialt liv spelar roll och i sig ingår i vårt livsuppdrag tänker jag att fler skulle må bättre av att sätta sig ner och fundera på vad fan de vill med sina liv, egentligen.

– Utdrag ur en kommande bok

Läs mer om hur jag arbetar med livs- och ledarskapsutveckling