Om mig

Min styrka är att hjälpa andra hitta sin

Livserfaren f.d. hotellreceptionist med båda fötterna på jorden, skinn på näsan och en djupt förankrad vilja att hjälpa människor förstå sin egentliga kraft.

Foto: Ingela Skullman

Några fakta:
Personlig erfarenhet av livskris och att gå från ett dysfunktionellt till funktionellt liv. Sadlade om liv vid 35 års ålder.
2 års utbildning på dåvarande Kroppefjälls Utbildnings- och Rehabcenter/Connemara International AB; teori och praktik, inom personlig utveckling, energiterapi, anatomi, massage, Qigong, basmedicin, social, mental och fysisk hälsa.
5 års anställning som utbildnings- och behandlingsansvarig på ovanstående företag dit människor kom på längre och kortare vistelser för att bygga balans och funktion i livet.
20 års erfarenhet av arbete med människors personliga växande utifrån ett energimässigt perspektiv.
Egen företagare sen 2008.
Anlitad som konsult i verksamhets- och ledarskapsutveckling för ett socialt företag.

Min specialitet
Med åren har jag utvecklat mina förmågor att arbeta med energin i människan och omforma det abstrakta till något konkret användbart. Hjärtat slår lite extra för själen, kvinnligt & manligt, moderskap och inre styrkan – den vi alla behöver när livet kräver det av oss. Jag har väglett företagsledare i behov av att få med själen i sitt ledarskap, både privat och professionellt. Jag hjälpt privatpersoner, både kvinnor och män, i längtan efter något mer.

Finns det en mening med det som sker?

– Jag är övertygad om det. Och jag jobbar utifrån det.

Aryel