Om Aryel

1999 sadlade jag om liv och började tjäna mina medmänniskor på ett annat sätt.

Att hjälpa människor och verksamheter hitta och förstå sin inre drivkraft, det som fyller dem med mål och mening är ett fantastiskt livsuppdrag. Att dessutom jobba på en unik konferensanläggning parallellt med min egen verksamhet är enormt stimulerande och utvecklande. Jag är helt klart förälskad i livet och de erfarenheter som fört mig till en punkt där jag är övertygad om att det finns en mening med allt som sker.

Kärleken till mina döttrar, till avgörande livshändelser och till uppdraget att tjäna mina medmänniskor har lärt mig, och fortsätter lära mig, om det jag vill förmedla till de som behöver. – Energi och existentiell drivkraft inifrån själen och ut.

Företagsledare, i behov av att få med själen i sitt ledarskap, har bett om vägledning både privat och professionellt. Personliga varumärken har fått hjälp att uppgradera sin verksamhet genom förankring inifrån och ut. Jag har hjälpt privatpersoner i längtan efter något mer att hitta in i sig själva och sin väg framåt. Jag “ser” energin i människan som ett verktyg för att göra det som behövs, är rätt för personen och för ett liv fyllt av mening.

Några fakta:
Jag har jobbat professionellt med människor, privatpersoner, företagare och ledare sen millennieskiftet. Min utbildning, utöver bred livserfarenhet och 5 års gymnasium, består av 2 års teori och praktik, under handledning, inom personlig utveckling, social-mental och fysisk hälsa, anatomi, massage, basmedicin samt energiterapi och Qigong. Ett arbetssätt som vidareutvecklats och nu går under namnet Antrologi.
Efter 5 års anställning som utbildnings- och behandlingsansvarig ställde jag mig på egna ben och har sedan dess anlitats av människor och företag för individers personliga växande samt ledarskaps- och verksamhetsutveckling.
Har skrivit boken “Inre ledarskapets A och O”.
Kombinatör: egen verksamhet och anställning på Cocoonmeetings med konferensbokning och verksamhetsutveckling i fokus.

Jag vill hjälpa människor förstå sin energi och hur de kan påverka den.