Aryel Walett är receptionisten som 1999 sadlade om liv och började tjäna sina medmänniskor på ett annat sätt. Idag föreläser hon om inre styrka när livet händer och hjälper individer att lyssna till själen, förstå mer av sitt livsuppdrag och ta fram sin existentiella kraft. Hennes specialitet är att känna in människans energi, greppa det abstrakta och omforma det till något konkret användbart. Hennes livsväg har fört henne till en punkt där hon är övertygad om att det finns en mening med allt som sker.

Min styrka är att hjälpa andra hitta sin

Hjärtat slår extra för själens plan, moderskap och inre styrkan – den vi alla behöver när livet kräver det av oss. Jag har väglett företagsledare i behov av att få med själen i sitt ledarskap, både privat och professionellt. Jag har hjälpt privatpersoner, både kvinnor och män, i längtan efter något mer att hitta in i sig själva och sin väg framåt.

Några fakta:
Personlig erfarenhet av att gå från livskris till funktionellt liv.
Sadlade om liv vid 35 års ålder.
2 års utbildning på dåvarande Kroppefjälls Utbildnings- och Rehabcenter/Connemara International AB; teori och praktik, inom personlig utveckling, energiterapi, anatomi, massage, Qigong, basmedicin, social, mental och fysisk hälsa.
5 års anställning som utbildnings- och behandlingsansvarig på ovanstående företag dit människor kom på längre och kortare vistelser för att bygga balans och funktion i livet.
20 års erfarenhet av arbete med människors personliga växande utifrån ett energimässigt perspektiv.
Egen företagare sen 2008.
Anlitad som konsult i verksamhets- och ledarskapsutveckling för ett socialt företag.
Kombinatör: egen verksamhet och anställd som receptionist

Finns det en mening med det som sker?

– Jag är övertygad om det. Och jag jobbar utifrån det.

Aryel