Om Aryel

Aryel Walett är receptionisten som 1999 sadlade om liv och började tjäna sina medmänniskor på ett annat sätt.

Jag känner djup kärlek till själens plan och människors inre styrka – den vi alla behöver när livet kräver det av oss. Jag jobbar gärna med existentiell värdegrund, ledarskap, kvinnlighet och moderskap som delar av helheten i det uppdrag vi har under vår tid på jorden.

Företagsledare i behov av att få med själen i sitt ledarskap, har bett om vägledning, både privat och professionellt. Personliga varumärken har fått hjälp att uppgradera sin verksamhet genom förankring inifrån och ut. Jag har hjälpt privatpersoner i längtan efter något mer att hitta in i sig själva och sin väg framåt. Jag “ser” energin i människan som ett verktyg för att göra det som behövs, är rätt för personen och för ett liv fyllt av mening.

Min styrka är att hjälpa andra hitta sin.

Några fakta:
Personlig erfarenhet av att gå från livskris till funktionellt liv.
Sadlade om liv vid 35 års ålder.
2 års utbildning på dåvarande Kroppefjälls Utbildnings- och Rehabcenter/Connemara International AB; teori och praktik, inom personlig utveckling, energiterapi, anatomi, massage, Qigong, basmedicin, social, mental och fysisk hälsa. Ett arbetssätt som utvecklats och nu går under namnet Antrologi.
5 års anställning som utbildnings- och behandlingsansvarig på ovanstående företag dit människor kom på längre och kortare vistelser för att bygga balans och funktion i livet.
20 års erfarenhet av arbete med människors personliga växande utifrån ett energimässigt perspektiv.
Egen företagare sen 2008.
Anlitad som konsult i verksamhets- och ledarskapsutveckling för ett socialt företag.
Kombinatör: egen verksamhet och anställning på CocoonMeetings med konferensbokning och verksamhetsutveckling i fokus.

Finns det en mening med det som sker?

– Jag är övertygad om det. Och jag jobbar utifrån det.