Aryel Walett är receptionisten som 1999 sadlade om liv och började tjäna sina medmänniskor på ett annat sätt. Idag föreläser hon om att hitta inre styrka när livet händer och hjälper individer att lyssna till själen, förstå mer av sitt livsuppdrag och ta fram sin existentiella kraft. Hennes specialitet är att känna in människans energi, greppa det abstrakta och omforma det till något konkret användbart. Hennes livsväg har fört henne till en punkt där hon vet vad det innebär att göra jobbet. För kärlekens skull.

Min styrka är att hjälpa andra hitta sin

Jag känner djup kärlek till själens plan och människors inre styrka – den vi alla behöver när livet kräver det av oss. Jag jobbar gärna med existentiell värdegrund, ledarskap, kvinnlighet och moderskap som delar av helheten i det uppdrag vi har under vår tid på jorden.

Jag har väglett företagsledare i behov av att få med själen i sitt ledarskap, både privat och professionellt. Jag har hjälpt privatpersoner, både kvinnor och män, i längtan efter något mer att hitta in i sig själva och sin väg framåt. Jag “ser” energin i människan som ett verktyg för att göra det som behövs, är rätt för personen och för ett liv fyllt av mening.

Några fakta:
Personlig erfarenhet av att gå från livskris till funktionellt liv.
Sadlade om liv vid 35 års ålder.
2 års utbildning på dåvarande Kroppefjälls Utbildnings- och Rehabcenter/Connemara International AB; teori och praktik, inom personlig utveckling, energiterapi, anatomi, massage, Qigong, basmedicin, social, mental och fysisk hälsa. Ett arbetssätt som utvecklats och nu går under namnet Antrologi.
5 års anställning som utbildnings- och behandlingsansvarig på ovanstående företag dit människor kom på längre och kortare vistelser för att bygga balans och funktion i livet.
20 års erfarenhet av arbete med människors personliga växande utifrån ett energimässigt perspektiv.
Egen företagare sen 2008.
Anlitad som konsult i verksamhets- och ledarskapsutveckling för ett socialt företag.
Kombinatör: egen verksamhet och anställd som receptionist

Finns det en mening med det som sker?

– Jag är övertygad om det. Och jag jobbar utifrån det.

Aryel