Nästa fas i livet

Det känns som att livet tagit ett nytt avstamp i och med övergången till ett nytt decennium. Så befriande och lättande på något sätt. Som att jag kan lämna allt jag vill lämna bakom mig. Ta med mig kärleken till livet och de människor som är viktiga för min vibration i universum.

Jag vill bara vara den jag är. Jag vill inte längre försöka vara något som jag inte är ämnad att vara, eller kan vara, eller paketera något som ändå inte ska paketeras. Jag är den jag är. Som ett levande dokument. Som jobbar utifrån övertygelsen, och min djupt förankrade erfarenhet av, att det finns en mening med det som sker. Och att det är okej att det finns människor som inte håller med mig. Jag behöver inte övertyga någon om det som är min grej. Jag är den jag är.

It´s my way, or the highway – A lifestyle I want to leave behind.

Det är gott att låta människor vara som dom är. Och göra på sitt sätt. Jag vill hjälpa människor, de som söker min vägledning, att förstå sin egen energi och hur de kan påverka den. Med riktning inifrån dem själva.

Med insikt om att dom själva måste göra jobbet för att få till förändring och hållbara resultat. Med själ och allt. Allt det som går att ta på och allt det som i n t e går att ta på men som likväl finns där. Drömmar, tankar, känslor, förnimmelser, intuition, inre rösten, grundenergin, visioner, en djupt liggande ådra av skönhet, harmoni och livsbejakande kraft. Allt måste få finnas.

Människan har en enastående förmåga att göra det hon behöver för att kunna göra det hon vill. Innerst inne.

Jag vill hjälpa människor att helas. Med hjälp av sin egen energi. Kan jag ställa frågor, känna in och “se” energin i människan, och återge det jag ser och känner in som hjälper människan att öppna upp till sin egen inre styrka, livsenergi och själens drivkraft, så är det vad jag ska göra.

Vi lever i en tid där vi på ett eller annat sätt behöver hitta tillbaka till kärnan i oss själva, och bejaka kraften i att älska olikheter, att visa kärlek, medkänsla och respekt för varandra. Kärlek är den kraft som kan förena oss och hjälpa oss att bygga ny grund för mänskligheten. Och rädda Moder jord. Att sluta bråka om småsaker i det stora sammanhanget vore en bra början.

Att sluta bråka med sig själv är en grundförutsättning för helande.

Jag vill hjälpa människor bygga hållbara relationer med sig själva och därmed med omvärlden, i företag och organisationer, verksamheter som blir livskraftiga av energifyllda människor som får möjlighet att vara dom de är genom att man tar vara på deras egentliga resurser.

Energin och livet i företag utgörs av människor

Jag vill jobba med företagsledare som vill göra skillnad. Som ser sin möjlighet att påverka och göra världen till en bättre plats genom att se och leda de människor som tjänar företagets vision och uppdrag med all sin kraft inifrån och ut.

Privat, personligt, socialt och professionellt behöver vi ses som de individer vi är, men också som delar av en större helhet, där det vi gör, tänker och känner påverkar vår omgivning. Allt är energi som spiller över och ger oss möjligheten att vara och göra det som är rätt för oss, som i sin tur ger det bästa av oss till världen.

Att göra lemonad av de där jävla citronerna!

Min övertygelse är som sagt att det finns en mening med det som sker. Och även att smärta, sorg, energilöshet eller vad det än må vara som drar ner oss inte behöver dra ner oss så förtvivlat djupt om vi börjar se det som naturliga och mänskliga delar av livet på jorden. Vi kan behålla mycket av vår energi och inre styrka genom vårt förhållningssätt till det som sker och även till våra egna känslor och upplevelser i det.

Min krönika i nästa nummer av Bonusmaman Magazine som släpps 1 mars kommer att få titeln “Min exmakes otrohet gav mig nytt liv”. Och då, där i krönikan, ska jag berätta hur. Men nu. Idag. Sitter jag här med näsan framåt (ja, vart skulle den annars peka? 😉 ) fast besluten om att verka för att leva i nuet, och för framtiden.

Möjligheter hos mig

  • Miniretreat – för ledare
  • Helgkurs – För kvinnors existentiella ledarskap.
  • Föreläsning – En personliga resa från rädsla och svek till kärlek och tacksamhet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *