Miniretreat för ledare

Ett dygn för dig som vill dra dig undan och jobba med dig själv.

Det här är för dig som ser dig som ledare och som behöver en vrå i världen för dig själv. En plats, en tid och en möjlighet att gå på djupet med din existentiella drivkraft, det som ger mål och mening, även i vardagen.

Under ett dygn bor du hos mig och har mig som ditt bollplank, för inventering och optimering av dig och ditt (inre och yttre) ledarskap. Det är intensivt med högt i tak och fötterna på jorden. Du berättar vad du vill ha hjälp med, rensa och sortera (i dig själv och livet), utveckla och växa i. Vilka delar av dig själv vill du lära känna lite bättre?

Med dig hem har du en handlingsplan och en idé om när och om du vill göra en uppföljning.

Miniretreat bokas in lördag-söndag efter ett första samtal med mig där vi kommer fram till ditt syfte med dygnet hos mig.

Plats:
Hemma hos mig strax utanför Degeberga i nordöstra Skåne. Jag kan hämta vid tåg i Kristianstad och flyg på KID Airport.

Kostnad:
5000 kr exkl. moms. Övernattning och mat ingår.

Bokning:
Kontakta mig på info@aryel.se med telefonnummer så ringer jag upp dig.
Skriv “Miniretreat” i ämnesraden.