Kvalitet · Exklusivt · Personligt

Det här är en kurs i dig själv. Du är kursmaterialet. I grupp och individuellt går vi på upptäcktsfärd där du får möjlighet att möta det i dig som är fundamentalt för ditt ledarskap. I livet, personligt privat och professionellt.

Packa väskan, ta med anteckningsbok, badkläder, bekväma kläder för såväl inomhus som utomhusbruk och något som för dig representerar/symboliserar kvinnlighet.

Vad vi gör under kursen

Skalar av, skalar av, skalar av. Här skapar vi ett “heligt” rum för varje kvinna att utforska det som är av vikt för henne. Du tjänar på att vara nyfiken, öppen och hungrig på att lära dig mer om dig själv, din grundenergi och vad din själ har för plan med livet.

Jag ställer frågor som du hittar dina svar på. Vi diskuterar i grupp men det viktigaste för dig är dina egna insikter. Det du själv kommer fram till under kursen sammanfattas i en handlingsplan som du kan använda för att integrera det i din vardag.

Jag utgår från att de naturliga olikheterna mellan kvinna och man är till för att komplettera varandra. I första hand är vi alla människor. I den här kursen väljer jag att rikta lampan på de kvinnliga aspekterna där jag sett fler än en kvinna få kraft att pulsera det som är hon. Som människa.


Program:
Ankomst och incheckning kl. 16-18 kvällen före kursstart.
18:00 Fem-rätters middag med presentation.

Kursdag 1
08:00 Frukost
09:00 Kursstart
12:30 Lunch
14:00 Forts. kurs
17:00 Fysisk aktivitet
18:00 Fem-rätters middag

Övernattning, del i dubbelrum alternativt enkelrum.

Dag 2 som ovan med avslut kl. 17:00

Innehåll:
Grupp- och individuellt arbete
Energibehandling (enskilt m Aryel) kring kvinnlighet
Fysisk aktivitet (ta med kläder för promenad och för bekvämt inomhusbruk)
Boende och måltider

Datum, tid och plats:
Just nu planeras nästa kurs. Skicka in din intresseanmälan via formuläret nedan. Kursen hålls på CocoonMeetings mellan Kristianstad och Brösarp i östra Skåne. Hit kan du ta dig med bil, tåg (till Kristianstad) och flyg (KID Airport). Jag möter upp enligt överenskommelse.

Din anmälan blir bindande när vi pratats vid och du har fått din bokningsbekräftelse.

Intresseanmälan: