Kurs i kvinnlighet

Kan man ha en kurs i Kvinnlighet?

Klart vi kan!

Kom som du är
– Gå som du vill vara

Denna kurs är för dig som vill värna om din kvinnlighet, tar fram livslusten, passionen, längtan, stoltheten, urmodern och det där som är din djupaste drivkraft på ett existentiellt plan – med hjälp av din inre kvinna.

Detta är även en kurs för MAMMOR. Moderskapet är ett existentiellt ledarskap och med ökad självkännedom kan vi göra mer av det vi är på jorden för i det livsuppdrag där “mammajobbet” ingår.

I den här kursen värnar vi om de naturliga olikheterna mellan kvinna och man – som resurser ämnade att komplettera varandra. Ingen maktkamp, bara kärlek.

Det händer något mycket spännande när jag samlar ett gäng kvinnor och pratar kvinnlighet på ett givande och mottagande sätt.

Med olika frågor och diskussioner hittar vi svaren som ger varje kvinna möjligheten att upptäcka sig själv ur nya perspektiv. Och bejaka det där…. det där… som hon vill pulsera. Älska i. Vara närvarande med. Och fyllas av. För att leva ut det som är hon. Som människa.

Om du känner att du är en “gudinna” så var det. Är du mer hemma i bondmorans bullbakande kraftfullhet så är det din rätt. Eller med pumpsen, raffset och touperat hår… varför inte trollkvinna, barfota dansande över ängarna… eller ledaren med kjolen (fysiskt praktiskt eller symboliskt) svängande i takt med makten och härligheten i din hand… 😉

Det är DU som är här för att möta din inre kvinna som ska fyllas av den energi som är din!

Så jag börjar med att fråga dig:
Vad är kvinnlighet? För dig.


Avskalat · Självhushåll · Kvalitet


Programmet är intensivt under två dagar och vi startar upp med en gemensam måltid på ankomstkvällen. Nästa datum finns nedan.

Program

Ankomst kväll före kursstart. Middag med presentation.
08:00 Frukost
09:00 Kursstart
12:30 Lunch
14:00 Forts. kurs
17:00 Kvällsmål
18:00 Egen tid, eget arbete

Dag 2 som ovan med avslut klockan 17:00. Frukt, vatten och matigt fika på eftermiddagen dag 2 ingår. Till alla måltider har vi gemensam matlagning.

Innehåll

Grupp- och individuellt arbete
Energibehandling (enskilt m Aryel) kring kvinnlighet
Fysisk aktivitet (ta med kläder för promenad och för bekvämt inomhusbruk)
Självhushåll och 2 övernattningar (boka till det du behöver)

Datum, tid och plats

Just nu planeras nästa kurs. Skicka in din intresseanmälan till info@aryel.se. Skriv “Kurs kvinnlighet” i ämnesraden. Kursen hålls i nordöstra Skåne. Jag kan även komma till annan plats om du vill arrangera kursen hos dig.

Din anmälan blir bindande när vi pratats vid och du har fått din bokningsbekräftelse.


Jag utgår från att de naturliga olikheterna mellan kvinna och man är till för att komplettera varandra. I första hand är vi alla människor. I den här kursen väljer jag att rikta lampan på de kvinnliga aspekterna där jag sett fler än en kvinna få kraft att pulsera det som är hon. Som människa.