Till din tjänst

Visionen är ständigt att få dela med mig av min erfarenhet av service och energin i människan!

Aryel

Konsten att göra jobbet

Jag trivs att stå till tjänst i en dynamisk blandning behovsanställningar – i min hemkommuns kundcenter och som administratör på distans för en konferensanläggning i Skåne samt som parkeringsvakt.

Vad kan jag hjälpa dig med?

På förfrågan bokar jag in klienter som behöver min hjälp att utveckla sitt självledarskap, jobba med sin energi och få klarhet i sin drivkraft – det som fyller livet med mening, lust och glädje.

Jag drivs av att tjäna mina medmänniskor.

Det finns mycket utvecklingspotential när det handlar om service, människan, livet och relationer. Jag gillar att tänka ett steg längre, se helhet och hur saker och ting hänger ihop – i allt från företagets vision och värdegrund till dess ”hur” och människans egentliga kapacitet. Jag är övertygad om att var och en är här för att hitta sin grej och göra det som vi är ämnade att göra för att fungera som bäst. Inifrån själen och ut i konkret handling.Jag älskar att leverera och lära ut mina knep för god service och energifyllt bemötande!

Det som utmärker mig är min energi, mitt förhållningssätt och min envishet i att tänka och agera med service i fokus. Samt min inre styrka som utvecklats och stärkts genom utmaningar i livet. Den energin delar jag gärna med mig av.

Jag gillar utveckling – att se människor, verksamheter och varumärken växa
Det ger mig mening.

Till din tjänst! Jag ser fram emot att connecta!

Varma hälsningar
/Aryel

🛎 Mina tips för härlig serviceanda både internt och externt:

  • – Ta ansvar för ditt förhållningssätt till ditt arbete och var mån om att sprida god energi.
  • – Bemöt och ta kontakt med ögon och leende.
  • – Var nyfiken, intresserad och engagerad.
  • – Representera företaget och varumärket med stolthet.
  • – Ta hand om dig själv. Självledarskap omfattar egenvård, vila, ha kul och ”stämma” det instrument du använder dagligen.

Jag ser alltid fram emot möten med människor


Här hittar du mig på LinkedIn>Här kan du boka en personlig konsultation med mig >