Klienter har ordet

”Aryel hjälpte mej bli av med massa negativt tänkande och ältande. Löste upp massa ”knutor” ända från barndomen. Jag bara kände hur det ”rann” bort och allt bara blev lättare. Jag var en helt annan människa när jag åkte hem. MÅDDE SÅ BRA och gör än. Fått ett helt annat perspektiv på livet. Och min man säger han fått en ”ny” fru. Tveka inte, det är värt allt. Varför gå och må dåligt när man kan få så bra hjälp. Det bästa som hänt mig (förutom våra barn och barnbarn förstås). /Margareta

Du är en av de människor som påverkat mitt liv på djupet, du fanns där för att förlösa mig till ett nytt, mer ursprungligt och mer rent jag. /Lena

Aryel – denna fantastiska människa som har hjälpt mig se mig själv, bortom föreställningar och arv. Att se sig själv ur ett äkta perspektiv – för första gången är grundande och befriande. Inte bestående men något att leta sig tillbaka till när livet rullar vidare. Steg för steg har Aryel funnits där, till en början ofta, men hela tiden med den kärleksfulla gåvan att jag ska få verktyget att kunna landa i mig själv, av mig själv. /Jeanne

Aryel är en naturkraft som alla borde få uppleva. /Malin

Ibland är det tufft att själv skapa inre balans i livet för att orka med det runt om. Då är det tur att Aryel finns! /Carina

Genom årens lopp har jag dryftat många stora frågor och ämnen med Aryel. Jag vet ingen som kan få mig att själv komma på de bästa svaren, så som hon. Vi tror att alla stora frågor har ännu större, komplicerade svar men oftast finner vi sanningen helt nära intill oss. Aryel är helt mästerlig på att visa öppningar och ett vidgat synfält. /Emma Karp Lundström

Aryels kravlösa kärlek till livet och människan känns rakt igenom eftersom den är så äkta. Aryel är en stor förebild, en mentor, en vägledande själ. Aryel håller min hand när jag behöver, sparkar mig i baken när jag behöver och talar alltid rakt och ärligt, för att hjälpa mig ta fram det bästa ur mig själv. /Jeanne

Vi pratade identitet i ett personligt möte.
Vad och vem påverkar?
Vem är du utan det?
Gör slut med det som inte tilltalar den du vill vara, och egentligen redan är. Innerst inne.
♥️🌹
Själen är ointresserad av det som begränsar. Vad i och runt dig tilltalar din livskraft? /Aryel


Tack kära Aryel och tack för din alltid fina inspiration i dina texter. Det var just din bild ovan Vem är du? Innerst inne, som bara fick min själ att bubbla, så skönt, en inre rening, underbart! /Gunilla