Klienter har ordet

Du är en av de människor som påverkat mitt liv på djupet, du fanns där för att förlösa mig till ett nytt, mer ursprungligt och mer rent jag.

Aryel är en naturkraft som alla borde få uppleva.

Ibland är det tufft att själv skapa inre balans i livet för att orka med det runt om. Då är det tur att Aryel finns!

Genom årens lopp har jag dryftat många stora frågor och ämnen med Aryel. Jag vet ingen som kan få mig att själv komma på de bästa svaren, så som hon. Vi tror att alla stora frågor har ännu större, komplicerade svar men oftast finner vi sanningen helt nära intill oss. Aryel är helt mästerlig på att visa öppningar och ett vidgat synfält. – Emma Karp Lundström

Vi pratade identitet i ett personligt möte. Vad och vem påverkar? Vem är du utan det? Gör slut med det som inte tilltalar den du vill vara, och egentligen redan är. Innerst inne. ♥️🌹 Själen är ointresserad av det som begränsar. Vad i och runt dig tilltalar din livskraft?


Tack kära Aryel och tack för din alltid fina inspiration i dina texter. Det var just din bild ovan Vem är du? Innerst inne, som bara fick min själ att bubbla, så skönt, en inre rening, underbart!