Jag, Aryel

Minnen

När jag lagom till millennieskiftet gasade in i väggen och en existentiell förändring tog vid anammade jag namnet Aryel som mitt naturliga jag.

Med energi som ledord har jag grundat ett funktionellt och meningsfullt liv.

Jag fascineras av energin och själen i människan, i relationer, i personliga varumärken, i livets verksamhet och företag. Min förmåga att se den röda tråden har hjälpt många lära sig om sig själva – och finna mening – tack vare det de varit med om och det de går igenom.

Jag skriver Hennes första andetag för att dela med mig.

Jag sadlade om liv och fick mitt själsliga namn Aryel

Vid det största vägskälet i mitt liv började jag förstå vad jag behövde göra för att skapa balans. För att börja fungera som människa, kvinna och mamma, och därmed må bra. Då, när förändringen var som mest intensiv, lärde jag mig vikten av att hålla fötterna på jorden. För att växa och utvecklas som människa på ett jordnära och optimalt sätt.

Eufori, lycksalighet och för mycket energi kan också vara en obalans

Jag skalade min inre lök in till min kärna och fejsade mig själv om och om igen. Käftsmäll efter käftsmäll reste jag mig, borstade av mig och insåg ännu lite mer av vem jag egentligen var. Min sensitivitet och mina förmågor att känna in energi, min allt starkare intuition och klarsynthet, jordades av en djupt förankrad envishet och inre styrka.

Och jösses var jag glad att jag hade min mentor Hasse och resten av min ”själsliga familj” som stöttade och var nyttigt obekväma om vart annat.

Att göra jobbet; känslomässigt + mentalt + fysiskt praktiskt; inifrån och ut = Energi och balans i livet

Ovanstående formel blev min livsfilosofi, grundad i att ALLT är energi. Det som fick mig att förstå mitt eget ansvar, mina möjligheter och mitt HUR.

Aryel
Viktigast av allt

Jag har hjälpt människor hitta sin kraft, mening och väg framåt. Jag har byggt varumärken och flera koncept. Förankrat i att jag tog tag i mig själv som människa, kvinna och mamma.

Moderskapet är det existentiella ledarskap som lärt mig mest om vem jag är och vill vara.