Jag, Aryel

När jag lagom till millennieskiftet gasade in i väggen och en existentiell förändring tog vid anammade jag namnet Aryel som mitt naturliga jag. Med energi som ledord har jag lärt känna mig själv och min själs intention med livet. Jag fascineras av energin och själen i människan, i relationer, i personliga varumärken, i företag och hur mycket vi kan lära om oss själva av vår bakgrund och det vi går igenom.

Jag skriver för att dela med mig – av energi, insikter, lärdomar och erfarenheter.

Till dig som behöver

  • utforska dina personliga samband mellan orsak och verkan
  • hitta dina grundorsaker till obalanser som förklarar och hjälper dig förstå ditt varför
  • ta reda på vad du vill med ditt liv, egentligen
  • greppa din djupaste drivkraft, det som fyller dig med mening, och stärk dig att bearbeta gammalt och hantera det livet för med sig
  • inse att du har mer energi och kapacitet än vad du fått lära dig att tro
  • ta till dig att du är viktig, att du spelar roll utan att behöva spela en roll

Du är här för att leva och leda ditt liv på DITT sätt

Jag sadlade om liv och fick mitt själsliga namn Aryel

Vid ”breaking point”, det största vägskälet i mitt liv, började jag förstå vad jag behövde göra för att skapa balans. För att börja fungera som människa, kvinna och mamma, och därmed må bra. Man kan kalla det självförverkligande och att blomma ut. Och då, när förändringen var som mest intensiv, lärde jag mig vikten av att hålla fötterna på jorden. För att växa och utvecklas som människa på ett jordnära och optimalt sätt.

Eufori, lycksalighet och för mycket energi kan också vara en obalans

Jag skalade min inre lök in till min kärna om och om igen. Käftsmäll efter käftsmäll reste jag mig, borstade av mig och insåg ännu lite mer av min egentliga kapacitet. Min sensitivitet och mina förmågor att känna in energi, min allt starkare intuition och klarsynthet, jordades av en djupt förankrad envishet och inre styrka.

Och jösses var jag glad att jag hade min mentor Hasse och resten av min ”själsliga familj” som stöttade och var nyttigt obekväma om vart annat.

Att göra jobbet; känslomässigt + mentalt + fysiskt praktiskt; inifrån och ut = Energi och balans i livet

Ovanstående formel blev min livsfilosofi, grundad i att ALLT är energi. Det som fick mig att förstå mitt eget ansvar, mina möjligheter och mitt HUR. Jag ville veta vem och ta vara på den jag innerst inne är, bortom mitt gamla lilla rädda skal som med tiden hårdnat till en ohållbar mask.

Aryel
Viktigast av allt

Jag har hjälpt människor hitta sin kraft, mening och väg framåt. Jag har byggt varumärken och flera koncept. Men viktigast av allt är att jag tog tag i mig själv som människa, kvinna och mamma.

Moderskapet är det existentiella ledarskap som lärt mig mest om vem jag är och vill vara.