När livet händer

Vad gör jag nu? Frågan flög genom mitt huvud samtidigt som jag körde till sjukhuset. Vad behövde hanteras? Hur skulle jag agera? Mitt första mål var att finnas vid hans sida. Att vara nära och ge honom så mycket energi jag kunde för att han skulle ta sig igenom sitt livshotande tillstånd… Allt det andra… praktiska…känslomässiga…fick vänta till sen…

Några månader senare hade allt raserats ännu en gång. Vad skulle jag göra nu…?

Jag bjuder på en personlig resa, om att stå i sig själv när det oförutsedda knackar på dörren, som gjorde mig ännu mer medveten om att se under ytan på det som händer. Att hitta sin inre styrka och göra jobbet när det väl gäller.

Workshop
Efter föreläsningen tar jag er med på upptäcktsfärd i hur energin i människan hänger ihop, hur förändring kan göras på djupet och hur det inre ledarskapet, själens tanke och idé med livet, kan stärka oss inifrån och ut. Handlingskraftigt och meningsfullt för människans skull.

Min uppgift är att förmedla medvetenhet OCH verktyg för att gå till handling med det var och en vill förändra och skapa i sig själv och sitt liv. Med er hem har ni var sitt exemplar av boken “Inre ledarskapets A och O”.

Boka

Ni har möjlighet att boka föreläsningen “När livet händer” utan efterföljande workshop.

Hemma hos föreläsning, privat grupp – jag kommer till er. 
Öppen föreläsning, se aktuella datum i evenemangslistan.
Bokad föreläsning, arbetsgrupper och nätverk på förfrågan.

Upplägg (tidsåtgång 4 timmar)Föreläsning
Frågestund
Paus m fika
Workshop

Kontakta mig för prisuppgift och för att boka: