För dig

När och om du behöver energi, bollplank, vägledning och någon som kan känna in din energi och återge den till dig så du förstår mer om dig själv, så finns jag här för dig.

När, var och hur – finns det tid för dig?

Låt oss prata ihop oss, för att ge dig det du behöver. Det är ditt utgångsläge som styr. Kontakta mig så tar vi därifrån.

Vill du läsa mer om mig kan du göra det här >

Aryel

Jag minns det som igår…

När någon var där för mig.

”Vem har kört upp jordaxeln i röva på dig?”

Frågan ställdes av energiterapeuten som lyssnat på mina problem i över 1 timme. Hans ord berörde och kändes obehagliga. Men på något underligt, kanske undermedvetet, sätt tog jag in vad han sa, egentligen. Insikten om att problemet inte låg utanför mig själv, i allt det där som jag fokuserade och projicerade på, gav mig något mer. Något större. Och viktigare.

Medvetenhet om att jag har makten över mitt eget mående, min energi och min upplevelse av livet.

DET gav mig tillgång till en inre styrka som fortsatt ger mig kraft att stå kvar, i mig själv, no matter what.


När jag var där för någon annan.

Hennes energi var matt. Trött på att bära runt på gammal skit som ur ett annat liv. Tillsammans plockade vi upp det hon hade i sin ryggsäck. Vi sorterad, identifierade, rensade och utforskade energin i det hon bar på. Hon fick hjälp att se och förstå hur den fortfarande påverkade henne.

Energin som hon kunde omforma genom sina insikter. Som helt naturligt lät henne släppa taget och fyllas av kraft inifrån och ut.

Nu såg hon klart. Vägen framåt låg tydligt utstakad i för henne rätt riktning. Och hon bara visste. Vad hon ville, kunde och behövde göra för att börja gå den. Vägledd inifrån sig själv.


Följ mig på Instagram >