Du – En plats att växa på.


Här beskriver jag hur jag jobbar för att hjälpa dig växa och utvecklas. Jag har samma tillvägagångssätt oavsett om du anlitar mig som privatperson eller som företagare eftersom mitt arbete fokuserar på dig som människa. Det är du, vad du vill ha hjälp med, och dina personliga förutsättningar som sätter ramarna för din tid hos mig.

Berätta vem du är.
För att kunna hjälpa dig dit du vill behöver jag veta var du kommer ifrån och var du befinner dig nu. Och vad du vill ha hjälp med.

Du bär din livshistoria. Som en rostig gammal gloria.
– Ur Du är bra av Peter Lemarc

Vad vill du förändra? Vilken energi vill du fylla ditt liv med? Har du gammalt som sitter i vägen? Är du beredd att göra jobbet som krävs?

Rensa i bagaget.
Det blir så mycket lättare att se, känna och uppleva vem du är, vem du vill vara, innerst inne, när det inte sitter blockeringar i vägen.

Ta fram det som är DU.
Vad drömmer du om? Har du någon längtan och vad drivs du av? Vilka är dina ledord och din grundenergi? Stärk dig inifrån din kärna (själen) och ut. Omsätt det i praktisk handling.

Gör det som gör dig lycklig

Visualisera och planera.
Gör en handlingsplan för att genomföra det som ska ge hållbara resultat.

Riktning framåt.
Med grepp om vad som är rätt för dig stärker vi dig att göra det du vill göra och är ämnad att göra.

Gör jobbet.
Ta tag i det som behöver hanteras. Integrera det du vill gå och stå för i allt från vardagssysslor till din “mission”.

Ibland handlar det mer om HUR du gör det än VAD du gör.

Balansera.
Hur du mår, går och står beror på hur väl förankrad du är i dig själv. Livet kommer fortsätta hända. Ta dig tid att kontinuerligt “serva” ditt inre.

Vila och vårda.
För varje process av genomfört arbete behöver du tid att sitta stilla och göra ingenting. Betrakta. Andas. Luta dig tillbaka och låta det du investerat växa av sig själv.

Skörda resultatet.
Ge dig själv “credit” för att du gjort jobbet, gå framåt och ge vidare.

Ha roligt utmed vägen.
Utveckling ska vara kul. Då känns det lättare att hantera det jobbiga.


Alla våra möten innehåller samtal, energibalansering, visualiseringsövningar, skrivuppgifter, handlingsplan, hemuppgifter.

I mitt arbete ingår att ha ett nätverk av olika kompetenser som jag kan rekommendera om annan kunskap än min är lämpligare för att du ska få bästa möjliga hjälp.


Välkommen att boka din tid för att utvecklas och växa som människa utifrån där du är just nu.


Aryel – denna fantastiska människa som har hjälpt mig se mig själv, bortom föreställningar och arv. Att se sig själv ur ett äkta perspektiv – för första gången är grundande och befriande. Inte bestående men något att leta sig tillbaka till när livet rullar vidare. Steg för steg har Aryel funnits där, till en början ofta, men hela tiden med den kärleksfulla gåvan att jag ska få verktyget att kunna landa i mig själv, av mig själv. /Jeanne


Aryel Walett
Norrlia, Degeberga

0733-80 99 25
info@aryel.se

Företaget innehar F-skattsedel
© 2019 AB Walett.  All rights reserved.