Ni är så förbannat jäkla positiva här hela tiden! 

Utbrast personen som satt framför mig som jag skulle träffa i en enskild konsultation och livsvägledning. Jag insåg att hon menade allvar. Hon utmanades av vår dagliga attityd på arbetsplatsen. Den som vi anammat för att skapa en god energi i rummet vi jobbade i. Som bjöd in oss att lämna eventuella grumligheter åt sidan och ta ansvar för att vi skulle vara där helt och fullt för de människor som behövde oss. Vi hade inte tid att köra några hängläppar i skottkärra eller sticka offerkoftor till människor som egentligen ville framåt. 

Att ha roligt på vägen i personligt växande gör det lättare att hantera det jobbiga

Det är idag en av mina deviser medan jag tar emot privatpersoner som vill anlita mig för vägledning i livet, för obalanser, för att utvecklas och växa i sig själva, för att ta reda på mer om sin själs tanke och idé med livet. Hur jobbigt vi än tycker att livet är när det serverar oss diverse utmaningar tjänar vi otroligt mycket på att skapa oss distans och när det funkar helt enkelt skratta åt bedrövligheten.... Om det nu är en bedrövlighet.

Tänk om du är precis där du ska vara för att komma dit du vill...

Ja. Jag står på en grund om att det finns en mening med det som sker. Vi kanske inte ser det när vi står mitt uppe i det och det är absolut inte en anledning till att slippa göra jobbet. Tvärtom. När vi anstränger oss och gör det där som vi vet att vi borde, det som vi vill och kan innerst inne, så kommer energin och kapaciteten att visa sig. Och sen. När vi har genomfört arbetet så kan vi titta tillbaka och tacka för vägen som förde oss hit.

När vi har ont i en tand så... vad gör vi då?

Just det. Går till tandläkaren. Anlita rätt person för rätt behov. Sunt förnuft och handlingskraft är några av mina ledord när jag arbetar med människors personliga växande, obalanser och det som bygger personen inifrån och ut.

Hos mig får hjälp att:

Ta reda på var obalansen kommer ifrån, förstå den, acceptera den, lära om dig själv av den. Hitta den röda tråden, om du byggt dig själv och ditt liv på grunder, värderingar och föreställningar som kanske är någon annans. Ta reda på vad DU vill. Ta reda på mer om din själs plan för livet och omforma det till användbara verktyg. Bygga balans och funktion. 

Läs mer om att anlita mig som privatperson >

 

"Hämta gott ur ditt förflutna, dofterna av trygghet, smaken av omtanke, värmen av ljus och låt dem ta plats i dina inre rum i ditt nu"

/Själen