När kraften kommer inifrån

När jag vet vem jag är, vad jag går och står för och vad jag vill, inifrån själen och ut, går jag till handling med det som behövs på ett sätt som går hand i hand med mitt livsuppdrag.

TIPS:
Läs ovanstående mening högt för dig själv. Slut ögonen. Andas som att du andas in meningen in i ditt innersta. Hur känns det? Vad händer i dig? Berör det något? Rör det upp något? Vad ÄR ditt livsuppdrag? Andas in meningen igen och igen och igen tills de första tankarna och känslorna lugnar sig och du tryggt kan förankra det du vet, innerst inne.


Att lyssna inåt är något som många av oss är rätt kassa på. Vi springer runt i vårt ekorrhjul, ofta med fokus på det som händer utanför oss, i jakt på och hopp om att där ska finnas något som ger oss det vi behöver. Harmoni. Meningsfullhet. Lycka. Framgång...

Men jag vill mena att det är först när vi på allvar sätter oss ner och lyssnar in vår inre ledare som vi kan börja närma oss det vi längtar mest efter. Vad det än är. Vad för ord du än sätter på det så är kontakten inåt det som förankrar möjligheterna att uppnå det du vill.

Ge begreppet "Handen på hjärtat" en ny dimension

Det är en process över tid och kontinuerlig övning som tar oss igenom lager för lager in till vår kärna där vi vet vad vi och vårt liv handlar om, egentligen. Känslor och tankar kivas om plats i vårt medvetande medan den där punkten i vår innersta kärna erbjuder oss ett lugnt och tryggt tillstånd som när den fått möjlighet tar plats i ryggraden. En plats att alltid kunna återvända till. 

Kom ihåg vem du är

En människa full av själ, ett uppdrag och här för att leva och leda ditt liv på ditt sätt.

Med all kärlek & respekt


Förbereder som bäst en föreläsning om inre ledarskap och har boken "Inre ledarskapets A och O" framför mig. Trots att jag själv skrivit den och läst igenom den några gånger upptäcker jag alltid nytt, berörs på nya plan, när jag läser den igen. Här är ett smakprov. 

Klicka på bilden för att beställa boken

Boken enskild konsultation för ditt inre ledarskap (klicka på bilden)

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.