"Ös båten innan du sätter den i sjön". Stärk din förmåga att lyssna inåt, ta beslut inifrån och gå hela vägen med att leva och leda ditt liv på ditt sätt. 

Just nu (2018) skriver jag som bäst på min nästa bok som har titeln; #Självledarskap - För ett liv utan bakdörrar. Kanske låter det mindre kul i dina öron men jag kan personligen intyga att effekten av ett väl förankrat inre, personligt och själsligt ledarskap gör all mödan värd.

Självledarskapet handlar om hur du vill leva och leda ditt liv, inifrån dig själv. Hur villig du är att ta tag i det du vet att du borde och med vilken energi samt attityd du "gör jobbet". 

För ett optimalt självledarskap behövs självkännedom och en klarhet i din egen vision och värdegrund, först och främst för livet. Den du är, den du vill vara, gå och stå för är huvudpersonen i ditt liv och en identitet du inte ska kompromissa med. Att vara sann mot dig själv, att säga som det är - för dig, även om det skulle gå emot "normen" eller det traditionella är lika viktigt som det är att konkretisera, ha fötterna på jorden och gå till handling med det som är viktigt för dig.

Handen på hjärtat är den enda vägen till ett genuint självledarskap.