När du tar ansvar för dig själv och det du har att sköta om privat
genomsyrar den ansvarskänslan din trovärdighet inifrån och ut
- Aryel

Tänk att helt och fullt veta vad du ska göra med ditt liv. Så där så att det sitter i ryggraden varför du gör det du gör, jobbar med det du jobbar med, kliver upp på morgonen, vidtar åtgärder där det behövs, driver de projekt du vill och varför du lever. Vad som är ditt egentliga uppdrag. Det som fyller ditt liv och ledarskap med mål och mening. Det som gör att du aldrig ger dig.

Ett självledarskap förankrat i din kärna tar aldrig ledigt. Det är en inifrån kommande drivkraft som bygger på att du vet vem du är, vem du vill vara, vad du vill stå för, hur du vill leva ditt liv och driva din verksamhet. Du står på en stabil grund emotionellt och mentalt eftersom du vet hur du ska hantera dig själv och det som händer runt dig. Du tar tag i det du vet att du borde göra, det fyller dig med ett för dig naturligt ansvar och värdighet.

Självledarskapet handlar om hur du vill leva och leda ditt liv, inifrån dig själv. Hur villig du är att ta tag i det du vet att du borde och med vilken energi samt attityd du "gör jobbet".

För ett optimalt självledarskap behövs självkännedom och en klarhet i din egen vision och värdegrund, först och främst för livet. Den du är, den du vill vara, gå och stå för är huvudpersonen i ditt liv och en identitet du inte ska kompromissa med. Att vara sann mot dig själv, att säga som det är - för dig, även om det skulle gå emot "normen" eller det traditionella är lika viktigt som det är att konkretisera, ha fötterna på jorden och gå till handling med det som är viktigt för dig.

Handen på hjärtat är den enda vägen till ett genuint självledarskap.

Beställ boken "Inre ledarskapets A och O"