Samarbete

Att ha ett nätverk av kunniga och kompetenta människor omkring mig är viktigt för att kunna ge människan möjlighet till rätt och bra hjälp. Där jag inte räcker till eller i områden där andra är mer kompetenta har jag kontakter som kompletterar mig. Här har jag samlat några av dem.

Hans Mazolaqi är grundare och ägare av Energiologi och vi har jobbat tillsammans för att hjälpa människor sen år 2001. Vårt samarbete berör individer samt workshops och utbildning. Hasse är en människoarbetare av hög klass med djup och bred kunskap som får dig att bli sedd hela vägen med en varm medmänsklig energi. www.energiologi.se    www.mazolaqi.com

Rita Borenstein är den enda i Sverige som är utbildad hos The Newton Institute att utföra Dr. Michael Newtons Life Between Lives® hypnotherapy. Jag rekommenderar alla människor att någon gång i sitt liv göra denna ”resa” till där vi är när vi inte är här i ett möte med själen som ger klarhet, kunskap och insikt i mål och mening med livet. Rita är en av de varmaste människor jag känner och du kommer att känna dig helt och fullt trygg i hennes vägledning. www.ritaborenstein.se

Essential Therapy & IKOM Fysiocenter på Kivik består av det fina paret Jeanne Johansson och Peter Bengtsson som slagit sig ihop för att hjälpa människor må och fungera bra. På senare år har de kompletterat sin kunskap och kompetens med Energiologi.

Jörgen LjungbergTj:s Massage och helhet, rekommenderar jag varmt för massage som gör verkan. Jörgen är en livserfaren människa med ett gott hjärta och stor värme. Även han är Energiolog.

Eva OlssonHerbasensia rekommenderar jag alla för örtterapeutisk konsultation. Eva är en god och inkännande människa som ser till ditt bästa och förser dig med de tinkturer, teer och eteriska dofter som du behöver just nu. Eva och jag samarbetar i olika projekt där vi kompletterar varandra med det vi är bäst på.