Relation kvinna & man

Detta är en mycket spännande och livsviktig del i våra liv. Det finns naturliga olikheter som är värdefulla att ta vara på så att de kan komplettera varandra. Olikheter människor emellan, och partners emellan, behöver inte vara kopplade till kön men här väljer jag att titta på er båda ur perspektivet kvinnligt och manligt.

Vem är du som kvinna? Vem är du som man?
Behöver ni hitta balans, perspektiv och konstruktiva sätt att arbeta för och med er relation kan ni boka ett paket konsultationer.

Vi börjar med ett möte med var och en av er för att sen träffas tillsammans. Det ger er möjligheten att individuellt och enskilt klarlägga och identifiera era egna delar som påverkar och bidrar till relationen på olika sätt. Det klargör även mer av hur var och en fungerar och vad som behövs för att ni ska fortsätta utvecklas, var och en för sig och tillsammans.

När själar möts förankras en förståelsen för var och ens uppdrag, drivkraft och funktion.

Grundpaket
2 timmar (kvinna) 1200 kr
2 timmar (man) 1200 kr
3 timmar (par) 2000 kr
Priser inkluderar moms.

Utifrån det kan vi boka på om det behövs fler tillfällen.

Kvinna

Du är en kvinna mitt i livet som längtar efter något mer. Kanske den där livspartnern som kan matcha dig. Det kanske är dags att sadla om jobb. Eller så vill du fördjupa och balansera det du har. Du vill landa i dig själv och njuta av din kvinnlighet.

Inre barnet, inre kvinnan, ditt moderskap
Inventering av dessa delar ökar din självkännedom och hjälper dig att landa i dig själv. Du kan läka gammalt och hämta din ursprungliga livskraft. Du kan upptäcka dig själv på nytt och få nya perspektiv på det som har varit. Tillåt dig att vara kvinna och lev ut din kvinnlighet, inifrån kärnan och din grundenergi.

Man

Du befinner dig i någon sorts förändring i livet. Kanske har du precis påbörjat en ny relation, kanske behöver din befintliga situation och relation en fördjupning. Är du pappa står ditt faderskap högt på listan. Du vill känna dig och agera som mannen i din relation.

Pojken, mannen i dig, ditt faderskap
Inventering av dessa delar ger dig tillgång till viktiga minnen, erfarenheter och egenskaper. Du får insikt i vad du behöver göra för att nyttja mer av din optimala kapacitet. Med ökat Mod Att Närvara stärker du din förmåga att finnas där som människa, partner och pappa, utan att ge avkall på din mission, din vision och värdegrund.

Jag stöttar alla former av partnerskap och väljer att fokusera på relationen kvinna och man med mina tjänster.