Vad har varit fyllt med mål och mening för din del denna vecka?

Ta en stund och titta lite djupare på dagarna som gått. Var har du fyllt en viktig funktion? Finns det stunder då du upplever att du inte gjort någon större nytta så kan de haft sin funktion ändå. Se om du kan identifiera den. 

Vad vi lägger vår tid och energi på är det som skapar vår upplevelse av vår verklighet. Går vi runt och slår dank och tycker att vi mest drar benen efter oss så lär det heller inte dyka upp något som stimulerar och tar oss vidare framåt. Vi får liksom svar på tal. Ser vi oss själva som dynamiska varelser med mer att upptäcka, uppleva och uttrycka kommer vi att få tid och utrymme att leva ut det när och om det är dags. 

Lev och led livet på ett sätt som ger dig största möjligheter att fortsätta växa och utvecklas. Undvik all strävan efter att bli "färdig". Var glad över det du kan och det du (ännu) inte kan. Du har saker kvar att växa i! Se hellre till det du faktiskt redan gör än det du i n t e gör. 

Lägg energin på det du vill ska växa istället för det du vill få bort, komma ifrån, avsluta. Jobba MED dig själv som din bästa vän och var tålmodig för de delar i dig som ännu behöver tid för att mogna. 

Häromdagen påminde jag mig, mitt i en svacka, att när jag väljer att tänka på uppdrag, göromål och sysselsättningar som jag VET stimulerar och inspirerar så förändrar det sinnestillståndet omgående. Bara för att resten av kroppen känner sig låg behöver jag inte stanna i de tankarna. Jag kan välja att acceptera läget och ägna mig åt att fokusera på det jag vet ger mig energi.

Testa du också!