Vi stärker och förankrar ditt personliga varumärke, hela du som människa, inifrån själen och ut i konkret handling. Ur det kan komma ledord, revidering och förankring av vision och värdegrund, koncept- och affärsutveckling samt en vidareutvecklad idé om vad din uppgift är, på ett djupare plan.

Jag utgår från att själen har en plan med livet och när du på ett handfast sätt gör det som behövs för att genomsyra dig och din verksamhet med den energin ökar du din genomslagskraft. Jag hjälper dig att greppa det abstrakta och omsätta det i praktisk handling.

Du kan boka ett steg i taget eller alla i ett paket.

Steg 1

Grunden i ditt livs verksamhet

Du berättar om dig, ditt liv och ditt företag. Tillsammans kartlägger vi samband mellan orsak och verkan, drar i röda trådar och får ökad förståelse för hur du fungerar och varför. 

Vi ritar upp en arbetsmodell som du har med dig hem och jobbar vidare utifrån med hemuppgifter tills nästa gång.

3 timmar
2400 kr
Moms tillkommer

Steg 2

Din själs tanke och idé med livet

Varför är du här, på jorden? Vi jobbar med vision och värdegrund ur ett existentiellt perspektiv och tar fram ledord som kan vidareutveckla dig själv som människa och ditt personliga varumärke.

Med dig hem har du en strategi för hur du tillämpar ledorden, vision och värdegrund i vardagen.

3 timmar
2400 kr
Moms tillkommer

Steg 3

Hela livet är ditt företag

Här sammanfattar vi utifrån steg 1 och 2 och lägger vikten på vad som är aktuellt för dig.

I mån av tid tittar vi på det du vet att du borde göra som du inte gör, och varför. Vad i dig och vad bland dina livsområden behöver ditt fokus och engagemang nu för att föra dig och ditt företag framåt? Hållbart och kraftfullt.

3 timmar
2400 kr
Moms tillkommer

Paketpris: 6000 kr. 
Moms tillkommer.

Ring mig för att boka.
0733- 80 99 25
Eller maila så ringer jag dig.
kontakt@aryelwalett.se

”Jag fick ögonblicklig hjälp genom Aryels tjänster, men än bättre så hänger insikterna hon gav mig kvar och är behjälpliga – fortfarande två år senare. Det var som att hon gav mig en gåva jag redan hade, men som jag länge använt på fel sätt. Nu längtar jag efter fler insikter.”

Nilla Holmberg Communication Manager