Kvinna & Man

Posted on Posted in Energiologi

– Du behöver elektricitet, tappa andan, fladder i hjärtat och någon som blåser dig i nacken så att håret reser sig och all sans seglar bort på ett moln! Du behöver skratta…gråta…frusta…hissna…glittra…du behöver sköljas igenom av en våg av det där som din själ längtar efter.

Uppmaningen kunde varit till dig… eller någon annan… till en kvinna och en man. Till någon som längtar efter det som ger oss mer av oss själva. Uppvaktningen, åtrån, dragningskraften som liksom suger oss in i en del av oss där vi inte tillbringar så mycket tid annars.

Jag menar inte förälskelsefasen där de flesta av oss blir lallande ufon utan om den djupaste sinnlig kärlek som öppnar oss för det som tidigare kändes omöjligt. Det som får oss att vilja gömma oss i rädsla för storheten. Det magiska. Det som får oss att vilja springa upp på en bergstopp och ropa ut kraften i kärleken. Det som får oss att vilja vara mer av den vi egentligen redan är, innerst inne.

Skulle du vilja möta det? Skulle du vilja hitta det?

Börja i dig själv.

Vad sänder du ut? Vilka delar av dig vill du att din partner ska se, känna, uppleva, upptäcka och vilja ha mer av? Ser han eller hon det nu, idag , som det (du) är just nu? Om inte – vad kan du göra för att uttrycka det?

Ibland har vi inre delar som står i vägen för vårt bästa. Det blir skitjobbigt i längden att vara i en relation som hela tiden trycker på det där som sitter i vägen, istället för att nå hela vägen in och vidröra det i oss som är äkta vara, fritt och rent från grumlet vi lärt oss att leva i. Gör rent i ditt inre hus! I alla fall så pass att den du möter kan kika in genom fönstren och se in i hela härligheten!

Boka mötestid för kvinnan eller mannen i dig nu! >

Jag brinner extra mycket för vårt inre ledarskap och att jobba med själen i människan, tillsammans med förädling av kvinnligt och manligt – hur vi kan komplettera varandra och skapa en livsverksamhet som pulserar av drivkraft, passion och ”det där” – det som vi och våra människor på jorden fungerar bäst i.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sjutton =