Kom ut ur skuggan av dig själv.

Posted on Posted in Livsuppdrag, Personlig utveckling

Det är dags att lysa i din fulla kraft!

Hon levde i skuggan av sig själv. Fast i sina drömmar om kärlek. Fången i sin rädsla för att aldrig komma ut ur fängelset. Hon visste inte hur det såg ut eller kändes i frihet. Hur skulle hon kunna veta det? Allt hon kände till var väggarna som slöt sig allt tjockare och mörkare runt henne. Väggar av dåligt mående. Och allt hon kunde vila i var i sina drömmar. Om kärlek.


Jag har personlig erfarenhet av det där. Och av att hitta rätt, i mig själv och livet, verktygen för att må bra och fungera som bäst. Visst kan "Prinsessan Hängläpp" komma på besök riktigt kassa dagar. Men allt det där handlar ändå bara om attityd och inställning. Något jag själv kan påverka i samma sekund som jag märker att jag åkt dit igen. 😉

Till dig som sitter "fast" i dig själv, i skuggan, bredvid, ovanför, i botten, snurrig, vilsen, krampaktig... ja, vad det än är du känner och upplever som inte går att sätta fingret på men ändå finns där...

Det finns vägar ut.
Det finns förklaringar.
Det finns samband i dig redo att läggas på bordet och klaras upp.
Det finns sätt att lossa på inre knutor och släppa fram den kraft du äger och har.

Du finns. Du är viktig. Du har rätt att må gott, fungera bra och skapa, uppleva, känna, andas och leva det där du drömmer om.

  • Hur ser dina tankar ut om dig själv? - Tankens kraft är enorm. Tycker du synd om dig själv, avskyr du dig själv, undviker du att erkänna hur det egentligen är och känns - ja, då är det den energin du fyller dig med. Vad vill du fylla dig med istället?
  • Orkar du inte vända tanken själv - ta hjälp. Den hjälpen ska också kunna hjälpa dig ta reda på grundorsaken till din obalans.
  • Livet, din kropp, ditt mående, din livssituation vill berätta något för dig. I dig finns nycklar till djup och viktig självkännedom. Till och med "Själkännedom". Så att du kan förstå hur och varför du är där du är, vad du kan göra för att bejaka det som du mår bra av och växer i, och med vilken energi du är född för att leva ditt liv.

Jag fann kärleken. I mig själv. Finn din väg. Genom dig själv.

Vill du veta mer om hur du ska hantera "Prinsessan Hängläpp, Fru Torrspricka, Grevinnan Hormonella och Fröken Vilse" kan du träffa oss alla hos Huskurstanterna. 🙂 

 

 

Livs- och ledarskapsutvecklare med fokus på människan och själen
www.aryel.se

2 thoughts on “Kom ut ur skuggan av dig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =