och förankring av din kärnverksamhet

Egentligen vill jag kalla det ditt "existentiella varumärke" eftersom det omfattar helheten av dig som människa, inifrån själen och ut i fysisk praktisk handling. 

Varför är du här? Vad är ditt uppdrag, egentligen? Med vilken energi är du ämnad att driva din verksamhet?

Svaren på dessa frågor kan fylla ditt varumärke med själ och på så sätt ge dig en ökad känsla av mål och mening, en naturlig inifrån kommande drivkraft och energi som stärker din genomslagskraft. 

Jag jobbar utifrån att vi alla är här för att göra vår grej på vårt sätt. Att du ska leva och leda livet på ditt sätt. Det synsättet omfattar dig som människa, din bakgrund och nuvarande livssituation, dina drivkrafter, dina värderingar, visioner, drömmar och mål, på ett mer existentiellt och ett själsligt plan är det direkt affärsmässiga. I första hand. Jag ser hur det inre ledarskapet optimerar och fyller det yttre. Jag ser hur du kan stärka ditt varumärke, ditt koncept och din verksamhet med en djupt grundad självkännedom och själkännedom. 

Din kunskap om dig själv ger ditt varumärke kraft inifrån och ut.

Som mästare på att jobba med det abstrakta är jag mån om att förankra och konkretisera det så att det blir en tydlig praktisk nytta med det som vi tar fram. Bilder, metaforer och ledord är några av de mer konkreta ramar jag använder för att optimera människor och deras livs verksamheter inifrån sin kärna och ut. Ibland kan ett ord som beskriver HUR människan bäst för sin verksamhet framåt göra hela grejen då det ofta blir ringar på vattnet när vi fokuserar på en del, eller några få, i våra liv, i vår utveckling, i den fas som är aktuell just nu.

Alla människor utvecklas oavsett om de vill eller inte. Detta att anlita mig och min förmåga att genomlysa dig och din verksamhet är ett sätt att medvetet jobba med att förankra och optimera ditt och konceptets utveckling. För den rent professionella affärsmässiga paketeringen finns andra mer kompetenta aktörer och jag har en i bakfickan som jag alltid rekommenderar.

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.