Du som man

Du befinner dig i någon sorts förändring i livet. Kanske har du precis påbörjat en ny relation, kanske behöver din befintliga situation och relation en fördjupning. Är du pappa står ditt faderskap högt på listan. Du vill känna dig och agera som mannen i din relation.

Möt dig själv som människa och själ
I vår existentiella grund är vi alla energi. Din personliga grundenergi, din själ, tillsammans med dina erfarenheter som människa berättar hur du fungerar och varför. Här får du möjlighet att släppa taget om det som inte tjänar ditt livsuppdrag samt stärka det som är rätt för dig.

Möt pojken, mannen, pappan i dig och din inre ledare
Inventering av dessa delar ger dig tillgång till viktiga minnen, erfarenheter och egenskaper. Du får insikt i vad du behöver göra för att nyttja mer av din optimala kapacitet. Med ökat Mod Att Närvara stärker du din förmåga att finnas där som människa, partner och pappa, utan att ge avkall på din mission, din vision och värdegrund.

Förankrad i dig själv har du kraft att vara den människa, man och pappa som du vill vara och egentligen redan är, innerst inne.

Din tid hos mig >