Du som kvinna

Du är en kvinna mitt i livet som längtar efter något mer. Du kanske söker den där livspartnern som kan matcha dig och låta dig fortsätta växa och utvecklas. Det kanske är dags att sadla om och sätta ramarna för din framtida sysselsättning. Eller så vill du fördjupa och balansera det du har. Du behöver identifiera delar av dig själv som ger dig riktning framåt.

Möt dig själv som människa och själ
I vår existentiella grund är vi alla energi. Din personliga grundenergi, din själ, tillsammans med dina erfarenheter som människa berättar hur du fungerar och varför. Här får du möjlighet att släppa taget om det som inte tjänar ditt livsuppdrag samt stärka det som är rätt för dig.

Möt ditt inre barn, din inre kvinna, ditt personliga moderskap och din inre ledare
Inventering av dessa delar ökar din självkännedom och hjälper dig att landa i dig själv. Du kan läka gammalt och hämta din ursprungliga livskraft. Du kan upptäcka dig själv på nytt och få nya perspektiv på det som har varit. Tillåt dig att vara kvinna och lev ut din kvinnlighet, inifrån kärnan där det kvinnliga och manliga i dig är i balans.

Förankrad i dig själv har du kraft att vara den människa, kvinna och mamma som du vill vara och egentligen redan är, innerst inne.

Din tid hos mig >