Bestäm dig!

Posted on Posted in Livsuppdrag, Personlig utveckling

Bestäm dig!

Antingen så är du och ditt liv viktigt. Eller inte.

Något av det viktigaste jag fick lära mig, den lite tuffare vägen, i början av min karriär som personlig utvecklare, var att det inte går att vara "nästan gravid". Det betyder att om man vill göra en förändring som håller så ska det som behövs göras genomföras HELA VÄGEN. För det krävs att man vågar titta på helheten. Ibland är det helt andra saker, medvetna som undermedvetna, som behöver justeras, rensas och optimeras för att det som ligger i fokus för förändring ska få den energi som löser upp blockeringar, hinder och begränsningar.

Ett personligt exempel är att min förmåga att dra till mig, gå in i och bygga en funktionell relation optimerades först när jag tog tag i mig själv som kvinna och mamma. När mammajobbet kom upp på vägen och jag visade vem jag ville vara och vad jag ville stå för, som människa, löste det djupgående arbetet upp även de blockeringar jag hade i mig själv känslomässigt som låg i vägen för en bra relation med en partner. 

Vad står i vägen för den livskvalitet du vill ha?

Vad har du rätt att förvänta dig av dig själv?

Kärleken i ett helande och balanserande arbete kan vara tuff. När det behövs. Och det är ju inte för att vara elak, det är för att ge dig precis det du behöver för att förstå, inse, känna och uppleva din egentliga kraft. Du kanske behöver någon som går bredvid dig när du ska konfrontera dig själv och det du vill göra upp med inom dig. Du kanske behöver någon som avslöjar dig när du ljuger för dig själv. Men framför allt tror jag att du behöver någon som lyser lampan på den kapacitet du äger och har, innerst inne. Energin kanske har gått åt till att hålla inne med allt som du burit på. Att hantera det som dränerat dig på energi. Att finnas där för andra, före dig själv. 

När är det dags att du tar dig själv och ditt uppdrag på jorden på allvar?

Vi andra väntar. 😉 

Börja alltid med dig själv.

One thought on “Bestäm dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 3 =