Aktuellt

Vandring med örter och Stubbetid

 
25-27 augusti 2017

Eva Olsson på Herbasensia och jag slår våra påsar ihop och bjuder in till en helg fylld av vandring, örter, energi, tid för reflektion och personlig vidareutveckling. 

Vi vänder oss till kvinnor och män intresserade av vidareutveckling, sitt personliga ledarskap, vandring och vad naturen har att erbjuda för vår hälsa. Vi utgår från att du mår helt okej och vill ta dig själv vidare på din vandring genom livet.

Huskurs med Tanterna!

Huskurstanterna, 9 september 2017

Vill du stå kvar vid vägskälet?
Trivs du med dina humörsvängningar?
Vill du vara en torris med sprickor?
Får du energi av "Fru Offer" och "Fröken Gnäll"?

- Då är Huskurstanterna inget för dig.

SE NEDAN!

När du vill göra något för dig själv erbjuder vi en heldagsworkshop!

Vi vänder oss till mogna kvinnor i behov av verktyg, tips och råd för att ta mer hand om sig själva, sitt mående, sin energi och sin hälsa!

Det handlar om dig. Ditt liv. Dina möjligheter att ta hand om dig själv, i första hand för din egen skull. Det handlar om möjligheter. Drömmar. Naturens rikedom. Balans och obalans. Och att göra det där DU vill.

Stina Pettersson, Familjeträdet, Ingalill Vestman, Må Bra Cocktail® och Eva Olsson, Herbasensia, och jag skapar tillsammans en heldagsworkshop med föredrag, praktiska övningar och huskurer för kvinnor mitt i livet. Tillsammans skapar vi energi!